malou kávovou lžičku uvedeného koření : (vše koření rozemeleme a můžeme použít na většinu asijských jídel.), sáček zázvoru, sáček hřebíčku, sáček badyánu, sáček chili (dle chuti), sáček nové koření, sáček skořice, 1/2 sáček koriandr, 2 sředně velké červené cibule, 5 stroužek česneku, 4 polévkové lžíce černé sojové omáčky, polévková lžíce sojové omáčky vitana, 2 polévkové lžíce ústřicové omáčky, 4 polévkové lžíce rýžového vína, 5 kuliček černého pepře, 1/2 třtinového cukru, 1/2 kávové lžičky zázvoru, sůl, solamyl,
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
7. září 2010
Vepřový jazyk s černou omáčkou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat