Drůbeží játra očistíme, opláchneme a nakrájíme na větší kousky. Pórek a papriky omyjeme a nakrájíme na širší nudličky. Žampiony očistíme a nakrájíme na dílky. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme játra a rychle je osmahneme. Přebytečný olej odebereme a přidáme k játrům nakrájenou papriku, pórek a žampiony. Vše společně orestujeme. Zalijeme asi 150 ml vody a necháme asi dvě minuty povařit. Solamyl rozmícháme v troše vlažné vody, nalijeme k játrům a zahustíme šťávu. Zakápneme sójovou omáčkou, dochutíme pepřem. Krátce povaříme a nakonec játra osolíme. Podáváme s vařenou rýžou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
1. října 2010
Drůbeží játra na žampionech
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat