Z tuku a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji vývarem z kostí a osolíme. Dobře rozmícháme. Přidáme na kostičky nakrájené kedlubny a rýži. V průběhu vaření přidáme masox. Před dovařením přidáme mléko a krátce povaříme. Hotovou polévku dochutíme nakrájenou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
4. října 2010
Kedlubnová polévka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat