1. října 2010

Kukuřičné medajlóniky

570 g kukuřice bonduelle, 60 g hrubé mouky, 2 vejce, sůl, pepř, bylinky, 60 g cibule, olej na smažení, 80 g kaviáru imperiál, pažitkové pomazánkové máslo

Studený předkrm vhodný jako svačinka nebo večeře. Kukuřici nechte na sítku okapat. Z mouky a vajec vytvořte hustší palačinkové těsto. Případně můžete přidat trochu nálevu z kukuřice. Ochuťte solí, pepřem a bylinkami, vmíchejte okapaná kukuřičná zrna a cibuli nakrájenou na drobné kostičky. Na pánvi rozehřejte olej, do něhož lžící vložíte těsto a trochu přimáčknete. Placičky pečte dozlatova z obou stran. Na vychladlé pak kávovou lžičkou pokládáme kopeček kaviáru, který ozdobíme snítkou kopru a pažitkovým pomazánkovým máslem.

Žádné komentáře:

Okomentovat