12. října 2010

Telecí steak plněný husími játry

telecí kýta 1500 g, husí játra 500 g, estragon 5 g, olej stolní 200 g, sůl 30 g, pepř bílý 1 g, bešamel 300 g, žampiony 1000 g, smetana 200 g, sherry 100 g, citronová šťáva 50 g, sůl 10 g, brambory 2400 g, máslo 150 g, jogurt bílý 540 g, pepř bílý 2 g, sůl 10 g, cukr krystal 10 g, kopr 75 g, citronová šťáva 50 g

Telecí steak rozříznem a naplníme játry a jedním listem čerstvého estragonu. Maso z vrchu osolíme a opepříme a pak pozvolna opékáme. Žampionnové ragů připravíme z opečený ch hub , bešamelu Sherry, smetany a ostatních ingrediencích. Je důležité ragů dobře provařit. 

Žádné komentáře:

Okomentovat