12. října 2010

Uzený losos s mussem ze salátových okurek a bylinkovou omáčkou

losos 625 g, okurka 626 g, smetana 200 g, smetana 100 g, kopr 40 g, citronová šťáva 50 g, sůl 30 g, želatina jedlá 80 g, mandle 50 g, majonéza 500 g, smetana 200 g, pažitka 100 g, sůl 10 g, listové těsto 500 g, citron 555 g, kopr 40 g, polníčkový salát 200 g

Připravíme si okurkový muss z nastrouhaných okurek, smetany, kopru, citronové šťávy, soli, želatiny a nasekaných mandlí. Hotovou směs dáme do tvořítek. Z majonézy, smetany a pažitky, připravíme bylinkovou omáčku.Na talíř dáme plátek uzeného lososa, vyklopíme z tvořítek okurkový muss, přidáme bylinkovou omáčku a ozdobíme máslovou fleuronkou citronem a snítkou kopru.

Žádné komentáře:

Okomentovat