26. října 2011

Kebab s hraškem

60 dkg telecí kýty; lilek; 2 rajčata; 2 lusky papriky; 20 dkg zeleného hrášku; 20 dkg zelených fazolí; 8 těstových placek (pita)

Telecí maso nakrájíme na drobné kostičky. Maso necháme vysmažit až na vlastní šťávu. Potom maso osolíme. Lilek oloupeme a nakrájíme na kostičky, stejně jako papriku a rajčata. Až bude maso mírně osmažené, přidáme rokambol. Posypeme mletým pepřem a koprem. Chvilku povaříme a zalijeme malým množstvím vody. Opět povaříme a přidáme lilek, papriku, zelený hrášek, zelené fazole a nakonec i rajčata. Vše dohromady ještě krátce povaříme a pokud to bude nutné, ještě jednou osolíme. Podáváme s těstovými plackami. Zdobíme plátky rokambolu a rajčat.

Žádné komentáře:

Okomentovat