19. dubna 2012

Bůčková roláda Dočolomanský

0,5 kg bůčku mletého, 0,5 lžičky soli, 0,5 polévkové lžíce Vegety, 1 dcl mléka - promícháme a necháme 3 hodiny odležet.
náplň : Na pánvičce usmažíme cibulku, pak přidáme hlívu ústřičnou a podusíme
Na druhé pánvi usmažíme 3 vejce. Smícháme dohromady. Rozprostřeme si mikroténový ubrousek (namočený), na to rozetřeme uležené maso jako placku o průměru asi 30 cm, na ni navrstvíme nápň z vajec a hub a podle fantazie přidáme: hrášek, červenou kapii, petrželovou nať) s pomocí mikroténu roládu svineme a mikrotén vytáhneme. Nakonec položíme na pomaštěný alobal a zatočíme. Pečeme na plechu mírně podlité vodou. Chutná jak teplá, tak i studená.

Žádné komentáře:

Okomentovat