12. dubna 2012

Selský hrnec

40 dkg vepřového masa,3 větší brambory, větší cibule, červená paprika, 5 stroužků česneku, rovná lžíce červené papriky, rovná lžíce gulášového koření, sůl, pepř,drcený kmín, jíška Knor, maggi, 3 lžíce kečupu

Maso nakrájíme na malé kousky asi 1x1 cm /můžeme použít i mleté vepřové maso/ a na oleji ho zprudka osmažím. Přidáme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a krátce osmahneme. Zaprášíme sladkou paprikou a gulášovým kořením, zalijeme asi 1l vody, přidáme na malé kostičky nakrájené brambory, kečup, pepř,  kmín, případně dosolíme. Zvolna vaříme asi 10 minut. Přidáme na nudličky nakrájenou červenou papriku a vaříme až brambory změknou.Nakonec dochutíme maggi a trochu zahustíme jíškou.

Žádné komentáře:

Okomentovat