6. června 2012

Brambory se zeleninou a masem pečené v alobalu


8 brambor, 2 papriky, 2 cibule, palička česneku, 12 žampionů, klobáska, 1-2 kuřecí řízky, sýr, anebo co jiného se doma najde, podle sezóny a vlastní chuti

Vše nakrájet na menší kousky, osolit, okořenit, omastit olejem.Z role alobalu utrhnout 4 kusy velikosti pečicího plechu.Všechny suroviny kromě sýra rozdělit do balíčků, brambory dolů, maso nahoru.Utrhnout další 4 kusy alobalu, balíčky zabalit i shora a přenést na plech. Upéct na 180-200 stupňů cca 3/4 hodiny, dokud se obsah krásně nepropeče a nezměkne. Odkrýt horní kusy alobalu, poklást plátky sýra a ještě krátce zapéct.

Žádné komentáře:

Okomentovat