6. června 2012

Plněná roláda z mletého masa

mleté maso, alespoň tři druhy salámu ( šunku 20 dkg, salám se zeleninou 20 dkg a anglickou slaninu 15 dkg), červenou a žlutou papriku, nivu , hořčici 
Mleté maso si ochuťte, jak jste zvyklé, dvě vejce, malou na drobno nakrájenou cibuli, česnekové grilovací koření a sůl. Připravené maso si rozprostřete na alobal potřený olejem (cca 1 cm), potřeme hořčicí a poklademe salámem, šunkou, slaninou, paprikami a nivou. Zabalíme, položíme na plech, podlijeme vodou a pečeme. Před dopečením roztrhneme nahoře alobal a necháme povrch zezlátnout. Při pečení nezapomeňte dále podlévat! Nebo si to můžete dát do ledničky připravené na druhý den, (v tom případě to, ale nepodlívejte hned, ale až to budete dávat druhý den do trouby).

Žádné komentáře:

Okomentovat