25. července 2012

Kuřecí stehýnka s parmezánovou nádivkou

8 kuřecích stehýnek., 1 lžíce Ramy Culinesse., 2 stroužky česneku., 20 dkg Ramy Creme Bonjour., 3 lžíce strouhanky., 6 lžic nastrouhaného parmezánu., sůl
Na pánvi rozehřejeme Ramu Culinesse a opečeme česnek. Odstavíme a přidáme ostatní ingredience. Kůži na stehýnkách opatrně uvolníme prsty od masa a do kapsy naneseme lžičkou sýrovou nádivku. Rozložíme na pekáč, trochu posolíme (nádivka je již slaná!) mírně podlijeme vodou a pečeme v troubě předehřáté na 190 stupňů asi 45 min. Podáváme se zeleninovým salátem či jinou běžnou přílohou (rýže, brambory, pečivo). Vynikající jsou i studená. Pokud nemáte po ruce petrželku nebo česnek, lze je nahradit bylinkovým bujónem od Knorru (petržel, česnek).

Žádné komentáře:

Okomentovat