11. července 2012

Pikantní hovězí s Moravankou

1 kg předního hovězího masa,15 dkg slaniny,2 klobásy, větší cibule,2 skleničky naložené zeleniny Moravanky, půl červené kapie,půl žluté kapie,2 lžíce Worcesterové omáčky,lžíce plnotučné hořčice,2 kostky hovězího bujonu, olej, sůl, pepř, mouka na zahuštění
Na oleji orestujeme slaninu a cibuli nakrájené na kostičky. Pak přidáme maso nakrájené rovněž na kostky, klobásy na kolečka, osolíme, opeříme a chvíli restujeme. Pak podlijeme vroucí vodou, v které jsme rozmíchali bujony, přidáme hořčici, worcester, kapie nakrájené na proužky a obě Moravanky i s nálevem (okurky z ní nakrájíme na kolečka a cibulky na půlky ).Dusíme doměkka a nakonec trochu zahustíme. Podáváme s rýží nebo s houskovým knedlíkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat