22. února 2013

Guláš starého rančera z fazoli

250 g fazolí , 200 g uzeného masa , 2 cibule , 5 stroužků česneku , 2 lžíce slunečnicového oleje ,6 bobkových listů ,4 lžíce kečupu , troška instantní tmavé jíšky ,3 lžíce mleté papriky

Fazole si namočíme den předem do studené vody. Druhý den,povaříme spolu s bobkovým listem doměkka. Uzené maso povaříme a vývar uschováme. Maso nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, posypeme sladkou paprikou, přidáme kečup, zalijeme vývarem a přídáme fazole. Promícháme a zahustíme jíškou. Dochutíme česnekem. Podáváme s čerstvým chlebem a zapíjíme nejlépe pivem.

Žádné komentáře:

Okomentovat