22. března 2013

Červené fazole mnoha vůní

2 konzervy červených fazolí, 2 klobásy, 15 dkg ang. slaniny, cibule /větší/, 4 stroužky česneku, 2 rajčata /oloupaná/, 4 lžičky majoránky, 4 lžičky oregány, 4 lžičky bazalky, lžička kmínu, lžička pepře, lžička pálivé papriky, lžička tymiánu, šálek kečupu, sůl, olej, Knorox

Do hrnce dáme ojel, nakrájenou cibulku nadrobno a zlehka osmahneme. Přidáme 2 plechovky červených fazolí zcezených z láku. Promícháme, přidáme nakrájené klobásky na drobné kostičky a anglickou slaninu také na kostičky. Promícháme, zalijeme vodou a chvíli vaříme. Přidíme kostku Knoroxu, oloupaná rajčata, vaříme a občas promícháme. Pak přidáme všechno koření a česnek a vaříme na mírním ohni, až se nám voda vyvaří (asi 20 min). Pak přidáme kečup a nakonec osolíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat