300 g zelené fazolové lusky, česnek, podle chuti worcester, sojová omáčka, 150 g mozzarella, 4 rajčata, bazalka, máslo
Na pánvi rozpustíme kousek másla na něm pár minutek podusíme zelené fazolky, osolíme, opepříme. Zpaříme rajčata, oloupeme a nakrájené vložíme do pokrmu, přidáme bazalku. Na drobno nakrájíme stroužky česneku a přidáme, vaříme zhruba 1 minutu dohromady. Přidame trochu sojove a worchestrove omáčky, pokud je v pokrmu vice tekutiny zahustime Solamylem. Podávame samotné pokladené kousíčky Mozzarelly.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat