250 g fazolí, 3 brambory, 50 g másla, sůl, cukr, 1/8 l smetany nebo mléka
Přebrané, několikrát propláchnuté fazole zalijte studenou vodou a nechejte tři hodiny bobtnat. Potom je v téže vodě uvařte doměkka. Brambory uvařte doměkka v osolené vodě, oceďte a současně s oceděnými fazolemi prolisujte. Přidejte máslo, vařící smetanu nebo mléko, sůl, špetku cukru a umíchejte hladkou kaši.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat