75 g fazolí, 10 g hladké mouky, 0,5vejce, 10 g cukru, 20 g tuku, 10 g rozinek, 30 g kysané smetany, 30 g strouhanky
Vařené fazole umeleme, přidáme mouku, vejce, cukr, rozinky a 10 g tuku. Z dobře propracované směsi upravíme 2 karbanátky, obalíme ve strouhance a po obou stranách smažíme. Podáváme s kysanou smetanou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat