500 g vařené ječné kroupy, olivový olej, cibule, červené fazole z konzervy, loupaná rajčata z konzervy, kari koření (špetka), sůl, pepř, česnek, petrželka nebo bazalka
Na kapce olivového oleje zesklovatíme cibulku, přidáme fazole bez nálevu, rajčata naopak i se šťávou (přidala jsem i pár sušených rajčat), no a pak už jen kroupy, sůl, kari koření a česnek pokrájený nadrobno (nešetřila jsem s ním:-), na závěr můžeme přidat petrželku či bazalku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat