7. března 2013

Těstovinový salát s masem

250 g těstovin, sůl ,300 g zbytků pečeně, šunky nebo uzeniny, 2 sterilované okurky ,100 sterilovaných lišek nebo žampiónů, předpis lehkého salátového krému, trochu rozemnutého nebo čerstvého libečku , lžička strouhané citrónové kůry ,několik kapek worcesterské omáčky ,lžíce zeleného pepře ,svazek petrželky nebo pažitky

Těstoviny uvaříme „al dente“. Zatím Zbytky masa či uzeniny nakrájíme na tenké proužky, rovněž tak okurky, houby necháme okapat, případně je pokrájíme. Salátový krém  promícháme s trochou nálevu z hub, libečkem, worcesterskou omáčkou a rozmačkaným pepřem, pak promícháme s těstovinami, mase, okurkou a houbami a necháme proležet. Před podáním ochutíme a vmícháme petrželku.

Žádné komentáře:

Okomentovat