30. dubna 2013

Asijská nudlová polévka

10 dkg kuřecích prsíček, lžíce vinného octa, lžíce oleje, paprika, mrkev, kostka Maggi slepičí bujon, feferonka, hrst Maggi vlasových nudlí, lžička škrobu, mletý zázvor

Kuřecí prsíčka nakrájíme na proužky, zalijeme lžící vinného octa a půl hodiny marinujeme. Na oleji krátce orestujeme kuřecí maso, přidáme na nudličky pokrájený paprikový lusk a mrkev, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Do polévky rozdrobíme kostku Maggi Zlatého slepičího bujónu, přidáme feferonku zbavenou semen, zavaříme hrst Maggi Vlasových nudlí a vaříme 4 minuty. Polévku mírně zahustíme lžičkou škrobu rozmíchanou ve studené vodě a dochutíme mletým zázvorem popř. sójovou omáčkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat