4 větší brambory, 0,75 l vody, 0,10 l sladké šlehačky, 2-3 lžice hladké mouky, lžice octa, kmín, sůl, naložené sladkokyselé houby, kousek másla, zelenou petržel
Brambory nakrájené na kostky uvaříme ve slané vodě s kmínem do měkka. V hrníčku rozmícháme mouku s vodou a šlehačkou do hladka a pomalu přilejeme k bramborám a vše krátce povaříme. Nakonec přidáme houby, kousek másla a zelenou petržel a okyselíme podle chuti.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat