celer, mrkev, celozrnná mouka, kávová lžička kmínu, mořská sůl, polévková lžíce slunečnicového oleje, celerová nať
Očištěný a na malé kostky nakrájený celer a kmín dáme vařit do litru vody. Do již vařící vody pomalu vmícháme mouku. Po uvaření a částečném vychlazení polévky přidáme do ní nastrouhanou syrovou mrkev, olej a sůl. Posypeme na drobno nakrájenou celerovou natí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat