30 dkg lišek, 4 cibule, vejce, máslo a mouka na tmavší jíšku, sůl, kmín, petrželka
Cibuli hrubě nakrájíme, spaříme a uvaříme do měkka. Pokrájené lišky podusíme na tuku a vložíme do vývaru s cibulí, do které zároveň protlačíme uvařenou cibuli. Vše zahustíme tmavší jíškou, povaříme, přidáme rozkvedlané vejce, posypeme sekanou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat