1 a 1/4l drůbežího vývaru,2 lžičky cukru, trochu octa / nejlépe rýžového /trochu chilli a sušeného zázvoru, sůl a pepř na dochucení,150 g vyloupaných vařených krevetek,2 hrsti jemně nakrájeného špenátu,2 hrsti nakrájených ředkviček,2 hrsti nakrájených jarních cibulek,trochu želatiny na zahuštění
V hrnci uveďte do varu vývar a želatinu změkčete podle návodu na obalu. Jakmile se vývar začne vařit, vsypte do něj krevety a zhruba 5 minut je povařte.Přidejte ředkvičky, špenát, cibulky a ještě dvě - tři minuty vařte.Vlijte namočenou želatinu a nechte polévku už jen přejít varem.Ochutnejte, podle potřeby osolte, opepřete, poprašte zázvorem a dotáhněte octem, cukrem a trochou chilli.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat