0,5 kuře, 100 g kořenové zeleniny, 100 g sterilizovaného chřestu, sůl, celý pepř, petrželka
Očištěné rozseknuté kuře vaříme v osolené vodě do poloměkka /během varu z ní sebereme pěnu/. K poloměkkému masu přidáme očištěnou kořenovou zeleninu, pepř a uvaříme vše doměkka. Drůběží vývar přecedíme. Do jednotlivých šálků vložíme sterilovaný chřest, nakrájené drůbeží maso a drůbeží polévku jemně posypeme sekanou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat