0,5 kuřete, 100 g kořenové zeleniny, vejce, malá cibule, rohlík, sůl, bílý pepř, petrželka
Kuře vykostíme a zbavíme kůže. Do studené osolené vody vložíme kosti, kuži a zeleninu a zvolna vaříme. Vykoštěné maso jemně umeleme, přidáme k němu namočený rohlík, vejce, sůl, pepř a dobře promícháme. Vývar přecedíme do jiné nádoby, uvedeme do varu, lžičkou do něho vkládáme malé noky z připravené směsi a zvolna je dovaříme. Jednotlivé porce drůbeží polévky bohatě posypeme jemně sekanou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat