10 dkg kuřecích drůbků nebo masa, 5 dkg mrkve, 5 dkg celeru, 5 dkg petržele, 3 dkg rýže, petrželka, sůl, 3/4 l vody
Očištěné drůbky vložíme do vody, osolíme a vaříme doměkka. Maso vyjmeme, vývar procedíme a přidáme rýži, zeleninu nakrájenou na kostky a uvaříme doměkka. Maso z drůbků obereme, nakrájíme, přidáme do polévky a necháme přejít varem. Do hotové polévky přidáme sekanou petrželku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat