kostka slepičího bujonu, 2 mrkve, 2 lžíce oleje, petrželka
Očištěnou mrkev nastrouháme a krátce osmahneme na oleji. Zalijeme teplou vodou, přidáme bujon a povaříme asi 10 minut. Zvlášt v osolené vodě uvaříme jemné nudle, procedíme a vložíme do hotové polévky .
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat