balení barevných fazolí, cibule, klobása, 3 zralá rajčata, Knorox, 2 stroužky česneku, špetka bazalky, lžíce soli, mouka
Fazole namočíme přes noc ve vodě a druhý den je vaříme do měkka (osvědčeno 15 min v papiňáku).V jiném hrnci si necháme zezlátnout cibulku a klobásu na kolečka, rajčata na kostičky a vše zaprášíme trochou mouky. Zalijeme fazolovým vývarem s polovinou celých fazolí, přidáme Knorox, drcený česnek, bazalku, sůl a vše řádně promícháme.Druhou polovinu fazolí rozmixujeme na kaši a tou dohustíme polévků.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat