400 g uzeného masa,250 g bílých fazolí,100 g sádla,2 velké cibule,100 g hladké mouky,300 g hlávkového zelí,3 stroužky česneku,mletý pepř,2 kostky masoxu,zelená petrželka
Fazole dobře vypereme a namočíme nejlépe den předem. K fazolím přidáme uzené maso a vaříme, až je vše měkké. Ze sádla, drobně nakrájené cibule a mouky připravíme zlatavou jíšku, přidáme ji do hrnce a vložíme nakrájené zelí a masox. Povaříme, ochutíme prolisovaným česnekem a pepřem. Sypeme sekanou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat