1 l masového vývaru, 3 větší brambory, 0,25 l smetany, 2 žloutky, pepř, sůl, majoránka, petrželka
Vývar přivedeme k varu a vložíme do něj oloupané, nastrouhané brambory. Vaříme na mírném ohni asi 10 minut. Do hotové polévky vmícháme smetanu s rozšlehanými žloutky, již nevaříme, pouze prohřejeme. Bramboračku ochutíme pepřem, solí, majoránkou a před podáváním přidáme ještě rozsekanou petrželku nebo pažitku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat