2 větší cibule ,2 lžíce oleje ,lžíce hladké mouky ,talířek lesních hub nakrájených na plátky ,kostka zeleninového bujónu ,sůl ,pepř ,4 lžíce bílého vína ,petrželka ,hrst strouhaného sýra
Cibuli nakrájíme na proužky a osmahneme je na rozehřátém oleji. Když cibule začíná zlátnout, přisypeme mouku, promícháme a zalijeme vodou. Přidáme houby a bujón, osolíme, opepříme a vaříme, až jsou houby měkké. Do polévky přilijeme víno a dochutíme ji petrželkou. Do každé porce na talíři přidáme trochu strouhaného sýra.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat