hrst ovesných vloček, jáhel a krupek, sága, čočka, rýže, kousek másla, kořenová zelenina, vývar, petrželka, sůl
Do hrnce dáme máslo a na něm všechny hrstičky osmažíme. Zalijeme vodou nebo masovým vývarem, přidáme zeleninu a vaříme do měkka. Nakonec hrstíčkovou polévku osolíme a přidáme sekanou petrželku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat