1,5 l vody, kostka bujonu, cibule, 2 brambory, mrkev, 0,5 šálku vyloupaného hrášku, kedlubny, lžíce másla, lžíce pažitky, sůl
Dobře očistíme zeleninu a pod tekoucí vodou opláchneme. Do vody dáme cibulku nebo porek nakrájený na kroužky včetně zelené části, brambory, mrkev, kedluben nakrájený na malé kostičky, hrášek a vše vaříme asi 15 minut. Přidáme bujon, povaříme a dochutíme máslem a zelenou naťí. Polévku dosolíme dle chuti.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat