1 kg kaštanů,2 vejce,2 dl zakysané smetany,litr masového vývaru, rum, rozinky
Kaštany upečeme, zabalíme do vlhké utěrky a necháme je několik minut odležet, budou se tak snadněji loupat. Očištěné kaštany rozmačkáme, ale můžeme je i nahrubo umlít.Masový vývar přivedeme k bodu varu a vhodíme do něj kaštany. Připravíme zahuštění polévky: v zakysané smetaně rozmícháme dva vaječné žloutky. Až se polévka začne opět vařit, nabereme několik polévkových lžic a přimícháme do smetany s vajíčky. Touto směsí polévku zahustíme.Před podáváním přidáme do polévky rozinky, které jsme předtím nechali namočené v rumu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat