0,7 l vody, 0,5 l podmáslí, sůl, kmín, ocet, 2 lžičky másla, lžíce hladké nebo polohrubé mouky, 2 vejce, trocha cukru
Do vody dáme vařit kmín. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme kmínovým vývarem a chvíli povaříme. Přidáme podmáslí, dobře rozšleháme, přidáme rozšlehaná vejce a chvíli povaříme. Kmínovou polévku dochutíme octem, solí a cukrem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat