králičí předek, 250 g uzeného bůčku, 70 g kořenové zeleniny, 2 rajčata, špetka soli, několik kuliček celého pepře, polévkové koření, cibule, bobkový list, petrželka
Pokrájenou cibuli a zeleninu orestujeme na tuku do zlatova, zalijeme vodou, osolíme přidáme nakrájena rajčata, bobk. list, celý pepř, králika a uzený bůček nakrájeny na kostičky a vše vaříme až do změknutí masa. Maso odebereme od kosti, nakraájíme na kostičky a vlozime zpět do polévky. Uvařime klasické nudle v hrnci s vodou, překapeme a podaáváme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat