bažant, kořenová zelenina, 1,5 dl šlehačky, sušené houby, bobkový list, nové koření, sůl, pepř, vegeta, koriandr, hladká mouka
Bažanta dáme vařit spolu s kořenovou zeleninou, osolíme a přidáme sušené houby, bobkový list a nové koření. Když zvěřina změkne, vyjmeme ji z vývaru, maso obereme od kosti a nakrájíme na drobné kousky. Z vývaru vyjmeme koření. Vývar spolu se zeleninou rozmixujeme, přidáme smetanu a mletý koriandr. Podle potřeby dochutíme vegetou, pepřem a solí a zahustíme moukou. Do hotové krémové polévky přidáme nakrájené maso
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat