vývar z květáku, 2 menší hrstě nastrouhaná kořenová zelenina, sůl, vajíčko, krupice, petrželka
Do vývaru z květáku přidáme kořenovou zeleniu, osolíme a povaříme. V hrnečku si rozmícháme vajíčko se solí a krupicí a vše přidáme do polévky. Chvíli povaříme a přidáme nasekanou petrželku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat