250 g kysaného zelí,3 střední brambory, 2 hrsti pohanky, kmín, olej, cibule, lžička papriky,špetka asafoetidy ( nebo strouček česneku)
Oloupané a nakrájené brambory dáme vařit asi 10 minut v osolené vodě s kmínem a asafoetidou. Potom přihodíme pohanku a po pěti minutách i kysané zelí. Po několika minutách varu přidáme zásmažku, kterou jsme připravili osmažením najemno nakrájené cibule na oleji s hladkou moukou, kterou jsme nakonec zaprášili paprikou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat