8 dkg mletého masa, 1-2 vydlabané vnitřky žemle, špetka mletého muškátového oříšku, pepř, sůl, špetka solamylu
Mleté maso smícháme s vnitřkem žemle, trochu pokropíme vodou, okořeníme mletým muškátovým oříškem, pepřem, mírně osolíme. Spojíme solamylemm a vypracujeme hmotu, ze které tvarujeme malé kuličky. Ty zaváříme do vroucí zeleninové polévky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat