500 g salátových okurek, sůl, 5 dl mléka, mletý černý pepř, 2 dl kysané smetany, 1 dl bílého jogurtu, cukr, ocet, kopr, rajčata na ozdobení
Omyté okurky oloupeme, nakrájíme a vložíme do mixéru. Osolíme, přidáme mléko, rozmixujeme a přelijeme do hrnce.Přidáme kysanou smetanu, jogurt, okořeníme mletým černým pepřem a dokonale promícháme. Ochutíme cukrem, octem, posypeme nakrájeným koprem a necháme v ledničce dobře vychladnout. Před podáváním dozdobíme okurkovou polévku nakrájeným rajčátkem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat