40 g sádla, 30 g hladké mouky, 0,5 lžičky drceného kmínu, vejce, trochu soli, snítku petrželové nati, 1 l vývaru
Ze sádla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme vlažným vývarem. Přidáme drcený kmín, osolíme a povaříme. Nakonec zavaříme rozšlehané vejce, které necháme srazit a servírujeme s nadrobnou nasekanou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat