3/4 kg uzených vepřových žeber, sůl, 8 kuliček pepře, velký bobkový list, cibule, 6 stroužků česneku, 3 větší brambory, mražené fazolové lusky(sáček), celer, mrkev, olej, 2-3 lžíce polohrubé mouky, zelená petrželka (pórek)
Vaříme uzená žebra. Přidáme do vody špetku soli, pepř, bobkový list, cibuli, česnek. Vývar přecedíme, obereme do něj maso ze žeber, přidáme nakrájené brambory, mražené lusky, celer a mrkev nakrájenou na drobno a uvaříme do měkka. Nakonec zahustíme jíškou. Dochutíme sekanou petrželkou(pórkem).
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat