500 g uzených žebírek /300 g uzeného masa/, 80 g kořenové zeleniny, 600 g brambor, sůl, 500 ml mléka, 40 g másla, pažitka
Připravíme vývar z uzeného masa a zeleniny, přidáme do něj jemnou bramborovou kaši s máslem a všechno dohromady dobře rozšleháme elektrickým šlehačem. Uzené maso obereme od kostí, jemně nakrájíme a přidáme společně s nasekanou pažitkou do polévky. Polévku podáváme ihned, aby neklesla pěna.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat