talíř čerstvých hub,1 l vody, sůl, kmín, 2 lžíce octa, 0,25 l smetany, žloutek, 2 lžíce polohrubé mouky
Do vařící vody dáme pokrájené houby. Přidáme sůl, ocet, kmín. Vaříme asi 20 minut (podle tvrdosti hub). Zahustíme smetanou s rozmíchaným žloutkem a polohrubou moukou. Polévku z čerstvých hub vaříme mírně ještě asi 15 minut.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat