20 dkg červené řepy, smetana, lžíce mouky, vejce, sůl, trochu cukru, citronová šťáva
Očištěnou a ostruhanou řepu nastrouháme a vaříme asi 20 minut do měkka. Polévku z červené řepy pak zahustíme smetanou se lžící mouky a ještě povaříme. Přidáme rozkvedlané vejce, sůl, cukr a citronovou šťávu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat