0,5 l vody, láhev rajčatové šťávy, 30 g másla, 30 g hladké mouky, kostka masoxu, 0,5 lžičky citrónové šťávy, sůl, lžička pískového cukru, velké jablko
Z másla a mouky si připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vlažnou vodou a 5 minut povaříme. Pak přilijeme rajčatovou šťávu, přidáme masox, ochutíme citrónovou šťávou, cukrem a podle chuti přisolíme. Vmícháme oloupané na hrubším struhadle ustrouhané jablko. Polévku z rajčatové šťávy pak povaříme jen 2 minuty.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat