2 lžíce másla, lžíce hladké mouky, 1,25 l vody, 200 g rybího filé, vegeta, citronová šťáva, sůl, petrželka
Z poloviny másla a z mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vodou a povaříme. Na zbylém másle osmahneme filé, pokrájíme na kousky a vložíme do polévky. Krátce povaříme a polévku z rybího filé dochutíme vegetou, citronovou šťávou, osolíme ji a doplníme nakrájenou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat